Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Ταχυδρομικών και Μεταφορικών Επιχειρήσεων Αττικής

Λυσάνδρου 7 – Πλ. Αττικής
Τ.Κ 10446 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ/ΝΟ – FAX   2110113757

Απαράδεκτη συμπεριφορά του διευθυντή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΗΣ SPEEDEX απέναντι στους υφισταμένους του.

Καταγγέλλουμε  τον διευθυντή του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΗΣ SPEEDEX (HUB) Αλεξόπουλο Παναγιώτη για την ανάρμοστη και απαράδεκτη συμπεριφορά που επιδεικνύει στους υφιστάμενους του. Με αποκορύφωμα το τελευταίο περιστατικό κατάχρησης εξουσίας και ψυχολογικής βίας που εφάρμοσε στον συνάδελφο Σάντ Ρανά Τζελίλ  απαιτώντας την παραίτηση του.

Ο συνάδελφος είναι  μετανάστης ηλικίας 55 χρονών πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και εργάζεται  στην SPEEDEX 11 χρόνια. Το 2004 υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε εγχείριση τριπλού BY PASS.

Το τελευταίο διάστημα ο Π. Αλεξόπουλος επανειλημμένα  πίεζε τον συνάδελφο απαιτώντας την παραίτηση του παρ’ ότι γνώριζε την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να υποστεί  επεισόδιο και να μεταφερθεί στην καρδιολογική κλινική του Κ.Α.Τ με Ι.Χ της εταιρείας !!!με συμπτώματα υπέρτασης , στηθάγχης , νοσηλεύτηκε για 5 ημέρες και του επιβλήθηκε επιπρόσθετη φαρμακευτική αγωγή.

Αυτό το περιστατικό είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της αυξανόμενης σωματικής και ψυχολογικής πίεσης που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι στις εταιρίες ταχυμεταφοράς-ταχυδρόμησης.

Απαιτούμε από την εταιρεία SPEEDEX την άμεση απομάκρυνση του Π. Αλεξόπουλου επίσης απαιτούμε το σταμάτημα των απαράδεκτων πιέσεων τόσο σε βάρος του συναδέλφου  Σάντ Ρανά Τζελίλ  όσο και οποιοδήποτε άλλου συνάδελφου–ας.

Τέλος απαιτούμε την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: