Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ! να υπάρξει ΑΜΕΣΑ μαζική λαική αντιφασιστική καταδίκη, στην "άμεση" η "έμμεση" δολοφονία των ταξικών μας αδελφών.Ν

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε τριώροφο "εγκαταλελειμμένο" κτίριο στην Ομόνοια στη συμβολή των οδών Αιόλου και Μιλτιάδου που είναι γνωστό πως έμεναν μετανάστες. Μέχρι τώρα δεν έγιναν γνωστά ούτε ο ακριβής αριθμός τους , ούτε αν πρόκειται για ατύχημα που οφείλεται στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν η για φασιστικό χτύπημα. Ήδη έχουν απεγκλωβιστεί τρία άτομα μετανάστες και βρίσκονται ακόμη δέκα οχήματα επί τόπου. Η ίδια η πυροσβεστική εκφράζει φόβους για πολλούς εγκλωβισμένους, και ολόκληρη η Ομόνοια είναι κλειστή καθώς η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανά σαραβαλιασμένα κτίρια.

Την ίδια στιγμή στα Εξάρχεια με αφορμή το γεγονός, διαδηλωτές έκαψαν κάδους στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας από τη πλευρά της Μπενάκη και της Θεμιστοκλέους και οι δυνάμεις καταστολής, "έπνιξαν" την περιοχή που είναι ήδη επιβαρυμένη από τους καπνούς με χημικά, κάνοντας αδύνατο να αναπνεύσει κανείς.

"Η γιορτή της αστικής δημοκρατίας", πριν τις φιέστες, άρχισε όπως ταιριάζει στην ίδια και όπως φανερώνεται το πραγματικό της πρόσωπο.

Απαιτούμε να υπάρξει ΑΜΕΣΑ μαζική λαική αντιφασιστική καταδίκη, στην "άμεση" η "έμμεση" δολοφονία των ταξικών μας αδελφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: