Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Απόφαση υποστήριξης του κινήματος διαμαρτυρίας στο Ιράν

Υποστηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του ιρανικού λαού και τον προοδευτικό αγώνα του για την οικοδόμηση ενός δημοκρατικού Ιράν. Είναι ο ιρανικός λαός και μόνο αυτός που πρέπει να ανατρέψει το δικτατορικό καθεστώς στο Ιράν.

Είμαστε ενάντιοι στα ψεύδη που διαδίδονται μαζικά κατά των συμφερόντων του ιρανικού λαού, είμαστε ενάντιοι στην πολιτική του πολέμου και της επιθετικότητας που εφαρμόζουν οι ιμπεριαλιστές για να διαιρούν και να βασιλεύουν στον κόσμο, είμαστε ενάντιοι στις παρεμβάσεις και τις μηχανορραφίες των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστικών δυνάμεων στο Ιράν.

Καταδικάζουμε τους βασανισμούς, τους βιασμούς, τις δολοφονίες των διαδηλωτών από τον κτηνώδη κατασταλτικό μηχανισμό του ισλαμικού καθεστώτος, που είναι πράξεις πραγματικής βαρβαρότητας.

Θωρούμε τον δημοκρατικό αγώνα του λαού ως αναπόσπαστο κομμάτι της αντι-ιμπεριαλιστικής πάλης. Τα καθεστώτα που δεν υπολογίζουν τους λαούς τους και ποδοπατούν τα δίκαια δημοκρατικά αιτήματα τους, αργά ‘η γρήγορα καταλήγουν στο να παραδίνονται στους ιμπεριαλιστές.

Ζήτω ο αγώνας του ιρανικού λαού για την κατάκτηση των δημοκρατικών διακιωμάτων!

Ζήτω ο αγώνας της ιρανικής εργατικής τάξης για την οικοδόμηση ενός σοσιαλιστικού Ιράν!

 

Διεθνής Σύσκεψη Μαρξιστικών-Λενινιστικών Κομμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: