Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

''ΒΡΗΚΑΝ ΑΦΟΡΜΗ...........'', Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



Οι προδότες σοσιαλδημοκράτες του "Κ"ΚΕ  στη γνωστή "στήλη Κουτσούμπα" της εφημερίδας τους, προσπαθούν ν’ απολογηθούν (κύρια στη νεολαία στο εσωτερικό τους) μοιραίοι και αμήχανοι, για τη παντελή τους απουσία από τις εκδηλώσεις τιμής και αγώνα,  για τον Δεκέμβρη του 2008. Λοιπόν μαθαίνουμε από τους απολογητές του Κορκονέα, από αυτούς που στο Δεκέμβρη έβλεπαν προβοκάτσιες για να πέσει η "κυβέρνηση Καραμανλή"!!!!!, τα εξής προκλητικά:

"Η βία που δολοφόνησε τον μαθητή είναι η βία που δολοφονεί εργάτες στα κάτεργα των καπιταλιστών……." Αυτός όμως ακριβώς είναι ο λόγος να συμμετέχει ενεργά κάποιος που αυτοπροσδιορίζεται μέρος του κινήματος, αναγνωρίζοντας τα πραγματικό ταξικό περιεχόμενο της εξέγερσης που βέβαια οι ίδιοι  εξ αρχής τον θεωρούσαν "εκτόνωση κουκουλοφόρων". Όμως όχι!

Γι’ αυτό ακριβώς, οι χρουστωφικοί μας ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ γιατί  αυτοί "αγωνίζονται για τη συνολική απάντηση στη βία του συστήματος , με την πολιτική αντεπίθεση και τη λαική εξουσία".
Τολμούν οι απατεώνες να λένε ,πως μερικοί αγώνες δεν υπάρχουν, παρά μόνο "οι αγώνες για να δυναμώσει το κόμμα". Με την ίδια λογική γιατί σε επιμέρους εργατικές δολοφονίες να αντιδρούμε, γιατί να υπάρχει συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί να απαντάμε στον εκφασισμό, γιατί  οι χρουστωφικοί έρχονται και καταστέλλουν την κάθε αντίθετη φωνή- όταν το μπορούν- στις πορείες για το Πολυτεχνείο, γιατί να απαντάμε σε οτιδήποτε δεν είναι "συνολικό"; ( Η απόλυτη δεξιά πολιτική, με τρύπιο προκάλυμμα φραστικό "μαξιμαλισμό")
Ας ψηφίζουν οι λαικές μάζες και η νεολαία τον εκλογικό μικροαστικό μηχανισμό του "Κ"ΚΕ  ώστε να φέρει τις "λαικές εξουσίες" του, και ας αποφεύγουν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που όπως λένε δεν "αυτοπεριφρουρούνται με επάρκεια".

Πολύ αποκαλυπτικό πράγματι για το τι είναι , τι αντίληψη έχει, πως λειτουργεί στο κίνημα το προδοτικό αυτό μόρφωμα που καπηλεύεται ένα τίτλο που τον λερώνει.

ΥΓ: Ας προσέξουμε το πρωτοσέλιδο μιας τέτοιας ημέρας... ".η Παπαρήγα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: