Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ακραία ρατσιστική κτηνωδία και Ναζι-φασιστική βαρβαρότητα κατοίκων-γονιών στα Καμένα Βούρλα σε βάρος ανήλικων προσφυγόπουλων αλλά και στο Ωραιοκάστρο Θεσσαλονίκης

Ακραία ρατσιστική κτηνωδία και Ναζι-φασιστική βαρβαρότητα κατοίκων-γονιών στα Καμένα Βούρλα σε βάρος ανήλικων προσφυγόπουλων αλλά και στο Ωραιοκάστρο Θεσσαλονίκης

Μετά την καταστροφή του τρισάθλιου στρατοπέδου προσφύγων στη Μόρια, ανήλικα προσφυγόπουλα γύρω στα 40 μεταφέρθηκαν στα Καμένα Βούρλα σ’ ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο, για λίγες μέρες, με προορισμό διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Μόλις έγινε γνωστό, το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, ότι τα ανήλικα μικρά προσφυγόπουλα έφτασαν στο ξενοδοχείο μια μεγάλη μερίδα ρατσιστών Ναζι-φασιστικών κτηνών κινητοποιήθηκε, απόκλεισαν το ξενοδοχείο και εμπόδιζαν τα φορτηγά που μετέφεραν φαγητό και κλινοσκεπάσματα για τα καταταλαιπωρημένα ανήλικα και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, καταδικάζοντάς τα στην πείνα.

Και σαν να μην έφτανε η παραπάνω αποτρόπαιη εγκληματική πράξη πρωτοφανούς Ναζι-φασιστικής βαρβαρότητας, στις 24 Σεπτέμβρη προχώρησαν επιπλέον στο κλείσιμο της εθνικής οδού στο ύψος των διοδίων Αγίας Τριάδας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας απέκλεισαν το ξενοδοχείο και απαγόρεψαν στα προσφυγόπουλα να βγουν έξω, κρατώντας τα φυλακισμένα.

Επιπλέον το υπεραντιδραστικό Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε σε συνεδρίασή του ομόφωνα να διωχτούν απ’ την περιοχή τα ανήλικα μικρά προσφυγόπουλα, με τον αντιδραστικό δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη να δηλώνει ρατσιστικά: «σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, της ασφάλειας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων, μονίμων και επισκεπτών, τόσο στη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων όσο και στην ευρύτερη περιοχή» («Εφ. Συντακτών» 26-27 Σεπτεμβρίου 2020, σελ. 81).

Μια άλλη περίπτωση ανάλογης Ναζι-φασιστικής βαρβαρότητας είναι η θρασύδειλη επίθεση 12-15 ρατσιστών Ναζι-φασιστικών κτηνών, στις 26/12/2020, σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στην περιοχή Παλαιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου, εκ των οποίων συνελήφθηκε ένας 38χρονος πατέρας, μαζί με τον 14χρονο γιο του. Εισέβαλαν στον ξενώνα με λοστούς καδρόνια και μαχαίρια και άρχισαν να χτυπούν αλύπητα, τραυματίζοντας 12-13χρονα ανήλικα παιδιά. Στην περίπτωση αυτή έγινε παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Επιλέγονται από τις αναρίθμητες ρατσιστικές επιθέσεις, μόνο οι δυο παραπάνω περιπτώσεις, επειδή είναι οι πιο αποτρόπαιες, αφού αφορούν επιθέσεις σε μικρά παιδιά, ανήλικα και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Οι αποτρόπαιες αυτές ρατσιστικές επιθέσεις υποκινούνται και οργανώνονται απ’ τους ρατσιστές Ναζι-φασίστες της «Χρυσής Άυγής» και εκείνους της φασιστικής ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα, αλλά και διάφορες άλλες ρατσιστικές-εθνικιστικές τρομοκρατικές ομάδες.

Και οι αποτρόπαιες αυτές δολοφονικές πράξεις συμβαίνουν σε μια χώρα που ο μισός πληθυσμός της, από αιώνες τώρα, είναι διασκορπισμένος στα πέρατα του κόσμου, με πάνω από 600.000 νέους μετανάστες την τελευταία δεκαετία, και μάλιστα τη στιγμή που μαζική μεταναστευτική αιμορραγία είναι καθημερινό φαινόμενο.

Είναι ακραία προσβλητικό για τις αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές δυνάμεις να αδρανούν και να μην προστατεύουν αυτά τα αδύναμα ανήλικα καταταλαιπωρημένα προσφυγόπουλα και να μην δίνουν την πρέπουσα απάντηση στους φασίστες τρομοκράτες.

1 σχόλιο:

elias monarchist είπε...

1982
θελουν ευγονικη
φυλετικη καθαροτητα
για αυτο αντιδρουν

ειδα fyletika blogspot
εξηγει τις φυλες

ανθρωπομετρια
εγω θα τους ελεγα
οτι η ευγονικη
η φυλετικη καθαροτητα ειναι αδυνατον να επιτευχθει
τσαμπα ξεσπανε σε προσφυγες

καλυτερα να επιθυμουν πασοκ
και χρημα και ελευθερο εμποριο.

παρα την ευγονικη.φυλετικη καθαροτητα..ιδεες του καντ
.καζαντζακη..νιτσε δαρβινου
δημοσθενη αρχαιου.
ενας ινδος ιερεας βραχμανος στις βεδες
αριστοτελη

ολοι αυτοι μιλανε για φυλετικη καθαροτητα και ευγονικη
αλλα οπως ειδες με τη καταρευση της ρωμης
η φυλετικη μιξη ειναι αναποφευκτη

δες και εσυ την ανθρωπονετρια
fyletika blogspot
κανω και εκει σχολια

και μαυρος κρινος αλλα δε με εγκρινουν
δε γουσταρουν πασοκ μαλλον
και φιλαργυρες ιδεες

αμα πεις κατι καλο για εβριαους .
και για ελεος εξοστραξιζεσαι

ειμαι ο φτωχος συγγενης του φασισμου
δε μιλαω πια με καποια ατομα
και συγγενης
επειδη ειμαι μαλακος και διαλακτικος
οπως οι αγγλοι

ακομα και τον κασιδιαρη τον θεωρουν
μαλακο φαντασου
μυαλα