Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Συνεχίζεται η εγκληματική στάση Κυβέρνησης-Εκκλησίας απέναντι στην «αντιμετώπιση» της Πανδημίας

 Πέρα απ’ τη γενικότερη εγκληματική στάση της αντιδραστικής κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (καταστροφή των Δημ. Νοσοκομείων, κλπ.) που οδήγησε στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Θεσσαλονίκης με χιλιάδες θανάτους που μπορούσαν να αποφευχθούν, ο θρησκόληπτος και ανοήτως χασκογελών Πρωθυπουργός , με τον λοιμωξιολόγο ιεροψάλτη ΤΣΙΟΔΡΑ και τους διάφορους ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ να φιλούν χέρια παπάδων, ενώ πήραν σκληρότατα μέτρα για το λαό και απαιτούν καθημερινά να εφαρμοστούν με αστυνομική βία και τρομοκρατία, ΔΕΝ επέβαλαν το κλείσιμο των εκκλησιών, μ’ αποτέλεσμα το συνωστισμό σ’ αυτές και μεγαλύτερη διασπορά του κορονοϊού, όπως συνέβηκε στον «Άγιο Δημήτριο» Θεσσαλονίκης (δεν ήταν βέβαια η μόνη εστία διασποράς).

Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε πανελλαδικά – με ευθύνη προφανώς της Κυβέρνησης – και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων με τους γνωστούς συνωστισμούς που οδήγησαν εκ νέου σε μεγαλύτερη διασπορά του COVID-19.

Βέβαια δεν μπορούσε να περιμένει κανείς τίποτε το διαφορετικό από έναν Πρωθυπουργό που τρέχει στις εκκλησιές ανάβοντας κεριά, από έναν λοιμωξιολόγο που ψέλνει κατά τη διάρκεια της Πανδημίας και τους διάφορους ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΟ-ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥΣ να φιλούν χέρια παπάδων και να «κοινωνούν», αλλά και τους διάφορους ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΔΕΣ που αποφεύγουν να τοποθετούνται για τους κινδύνους της «μετάληψης», δηλώνοντας: «για τα θέματα της θρησκείας ο δημόσιος διάλογος δεν βοηθά» («Εφ. Συντακτών» 26-27 Σεπτεμβρίου σελ. 18, 2020), και τον τσεκουροφόρο ΕΠΕΝίτη Ναζι-φασίστα Μ.ΒΟΡΙΔΗ να δηλώνει: «τα Θεοφάνεια είναι ευθύνη της εκκλησίας» («Κυριακάτικη Κόντρα» 10 Ιανουαρίου 2021, σελ. 6).

Απ’ τον αντιδραστικό χώρο εκδήλωσε την αντίθεση του μόνο ο καθηγητής Πνευματολογίας ΠΑΝ. ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ που δήλωσε: «οι εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες είναι εικόνες ντροπής. Καλώ την Επιτροπή του υπουργείου Υγείας να πάρει θέση για τις εκκλησίες» («Κυριακάτικη Κόντρα», 1 Νοεμβρίου 2020, σελ. 7).


Ο μόνιμα ανοήτως χασκογελών Μητσοτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: