Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ο νέος χρόνος 2021 κατά πολύ χειρότερος απ’ την καταστροφική ΝΔ-κυβερνητική πολιτική

 Ο νέος χρόνος 2021 κατά πολύ χειρότερος απ’ την καταστροφική ΝΔ-κυβερνητική πολιτική

- τεράστια αύξηση του εξωτερικού και εσωτερικού χρέους

- εκατοντάδες χιλιάδες χρεοκοπίες μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων και καταστημάτων

- ραγδαία αύξηση της μαζικής ανεργίας

-τεράστιο κύμα μετανάστευσης της νεολαίας

- μεγάλη φτώχεια, πείνα και απόλυτη εξαθλίωση των λαϊκών μαζών

Ακρότατη ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της κοινωνικής ζωής και αναβάθμιση - ισχυροποίηση της Ναζι-φασιστικής πτέρυγας της ΝΔ


Ο γελοίος σοβαροφανής πρωθυπουργός με τους περιχαρείς Ναζι-φασίστες υπουργούς Βορίδη-Γεωργιάδη


Ο μεγαλο-ΨΕΥΤΑΡΑΣ γκεμπελίσκος ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ με τις ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ a la HITLER «Συναυλίες» ΑΜΕΣΑ υπεύθυνος για το «Μπέργκαμο» της Βόρειας Ελλάδας: ΑΝΤΙ αυτό το θρασίμι να βρίσκεται στη ΦΥΛΑΚΗ για το 80% των εκτός ΜΕΘ θανάτων προκαλεί–με ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο προσβάλλοντας βάναυσα τη νοημοσύνη του λαού–με την επίθεση στους ΗΡΩΕΣ γιατρούς αντιστρέφοντας τις ΕΥΘΥΝΕΣ για τη μεγάλη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ - μια χωρίς προηγούμενο πολιτική αλητεία

ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ο ΛΑΟΣ και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για τους 80% ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

Ήταν βέβαια γνωστό σ’ ένα τμήμα του λαού, κυρίως στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, απ’ τις «ανακοινώσεις» των γιατρών-νοσηλευτών ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ήταν διαλυμένο και τα Δημόσια Νοσοκομεία είχαν καταρρεύσει πλήρως, αλλά είχε σχηματιστεί μια εντελώς απατηλή εικόνα και είχε δημιουργηθεί η ψευδής εντύπωση, ότι οι χιλιάδες νεκροί από Covid-19 «θεραπεύονταν» και «πέθαναν»(!) σε κλινικές ΜΕΘ, αφού έτσι «διαβεβαίωνε»(!) ο τρισάθλιος γκεμπελίσκος ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ – ο Γκοτζαμάνης ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του Δημόσιου Συστήματος Υγείας – που ισχυρίζονταν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ, ότι τάχα «δεν υπήρχε έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)»(!).

Αυτός ο ΜΥΘΟΣ και το πελώριο ΨΕΥΔΟΣ κατέρρευσε παταγωδώς με την αποκαλυπτικότατη ανάλυση των υπαρχόντων στοιχείων του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ, καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που κατέδειξε ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ότι πλέον του 80%, των ασθενών ΔΕΝ νοσηλεύτηκαν καν σε ΜΕΘ δηλ. πέθαναν εκτός ΜΕΘ, επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ δεν υπήρχαν αρκετές ΜΕΘ.

Ασφαλώς την πολιτική ευθύνη φέρνει προφανώς η αντιδραστική Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση με τόσες χιλιάδες θανάτους υπάρχει και ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, την οποία φέρουν οι υπουργοί Υγείας και προπαντός ο μεγαλο-ΨΕΥΤΑΡΑΣ γκεμπελίσκος ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ, ο οποίος τις μόνες «ικανότητες»(!) που διαθέτει είναι να επαναλαμβάνει μονότονα, ένα χρόνο τώρα, ότι «όλα πηγαίνουν καλά»(!) και να οργανώνει ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ a la HITLER Ναζι-φασιστικές «Συναυλίες» για να συνοδεύουν τους άτυχους νεκρούς στον τάφο, όπως έπραξαν στο παρελθόν οι δάσκαλοί του Ναζι-φασίστες εγκληματίες στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Τώρα αντιστρέφοντας την αλήθεια αποδίδει-μετακυλίει την ΕΥΘΥΝΗ (πολιτική-ποινική) του εγκλήματός του δηλ. τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ χιλιάδων ασθενών στους ΗΡΩΕΣ Γιατρούς-Νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης κατά της Πανδημίας. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Καραγιώργη Δημήτρη (9/1/2021) τα μέλη της επιτροπής, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης απέφυγαν κάθε σχόλιο, ενώ ο Β. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ απάντησε: «Επιτρέψτε μου να πω ότι την περίοδο αυτή που διανύουμε της πανδημίας, από την αρχή της πανδημίας, κανένας συμπολίτης μας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν έμεινε εκτός μονάδος. Για να μπει κάποιος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια και είναι ο γιατρός, ο θεράπων ιατρός, οι ειδικοί γιατροί οι οποίοι αποφασίζουν εάν κάποιος θα νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή όχι. … Άλλωστε, συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Όλοι οι θάνατοι από κορονοϊό δεν ήταν μέσα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, υπήρξαν και θάνατοι εκτός μονάδων».

Το μέγεθος της κυνικότητας και η πολιτική αλητεία του θρασύδειλου γκεμπελίσκου και αδίστακτου ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ των χιλιάδων εκτός ΜΕΘ (πάνω από 80%) ασθενών δεν γνωρίζει όρια.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές ευθύνες άλλα και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, και επομένως γι’ αυτή τη μεγάλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ έπρεπε να κινηθεί ο Εισαγγελέας της «ανεξάρτητης»(!) αστικής ταξικής Δικαιοσύνης, αφού ένοχος είναι ο υφυπουργός Υγείας ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ γι’αυτό το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ των χιλιάδων εκτός ΜΕΘ (80%) θανάτων, όπως το παραδέχθηκε και ο ίδιος: «υπήρξαν και θάνατοι εκτός μονάδων».

Πρωτίστως όμως έπρεπε να κινηθεί ο λαός με μαχητικές διαδηλώσεις και οι χιλιάδες Γιατροί-Νοσηλευτές, αγωνιστές πρώτης γραμμής, μα και τα ρεφορμιστικά συνδικάτα που εξακολουθούν να «σφυρίζουν αδιάφορα», μιας και η δημοκρατική αντιπολίτευση στο σύνολό της είναι ΝΕΚΡΗ, αφού έχει υποταχθεί στην αντιδραστική Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: