Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - 37 χρόνια απ’ τη δολοφονία του στο Σουργκούτ της Σιβηρίας απ’ τη σοσιαλφασιστική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ

 

Να ανοιχτούν τα Αρχεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των άλλων πρώην Λαϊκών Δημοκρατιών αλλά και των «Κ»ΚΕ-ΣΥΝ που αφορούν την ωμή επέμβαση των χρουστσοφικών ρεβιζιονιστών στο επαναστατικό ΚΚΕ 1918-55, αλλά και τις διώξεις χιλιάδων ελλήνων κομμουνιστών ανταρτών των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στις τότε ρεβιζιονιστικές χώρες, τις φυλακίσεις, εξορίες, δίκες κλπ. καθώς και την εξόντωση-δολοφονία του μεγάλου κομμουνιστή ηγέτη ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

Ας σταματήσουν οι διώκτες και δολοφόνοι του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ να παριστάνουν τις «αθώες περιστερές» για τα εγκλήματα που διέπραξαν και επιπλέον ας πάψουν να τον κρατούν σε πολιτική ομηρία, μισό και πλέον αιώνα, αρνούμενοι να δώσουν στη δημοσιότητα τις καταθέσεις των αντιφασιστών-κομμουνιστών στη διαβόητη «επιτροπή» τους για την επαναστατική-διεθνιστική του στάση στο Νταχάου, για την οποία ο γερμανός κομμουνιστής ΟΣΚΑΡ ΧΙΝΚΕΛ, κρατούμενος στο Νταχάου, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στην «επιτροπή»: «τον θεωρούσαμε αυθεντία. Ιδεολογικά και πολιτικά ήταν ο πιο ικανός. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να ξεκαθαριστούν οι αρχές του μαρξισμού-λενινισμού». «Τον σεβόμουνα πολύ. Γι΄ αυτό έδωσα και το όνομά του στο γιό μου». «Για μένα ήταν υπόδειγμα» (9 Μάη 1967).

Δεν υπάρχουν σχόλια: