Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών-παρακολουθήσεων. Από το «επιτελικό» Αστυνομικό κράτος και τη φασιστικοποίηση στο φασιστικό παρακράτος.


Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ο μέγας αρχικοριός, ο μέγας αδίστακτος αντιδραστικός οργανωτής του παρακράτους, ο μέγας ΨΕΥΤΗΣ, αυτο-γελοιοποιούμενος, και ως μέγας ΒΛΑΞ κραυγάζει πανικόβλητος με θρασύτητα: «Δεν είδα, Δεν άκουσα, Δεν γνώριζα» (!!!)

Το πολυδιαφημισμένο αντιδραστικό «επιτελικό» κράτος της ΝΔ-κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είχε ευθύς εξαρχής σχεδιαστεί και περιείχε εν σπέρματι όλα τα στοιχεία να εξελιχθεί ταχύτατα σε Αστυνομική κράτος και να φτάσει στη διαμόρφωση-συγκρότηση φασιστικού παρακράτους, όπως αποδεικνύετα, μεταξύ άλλων, και με το σημερινό μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών-παρακολουθήσεων, των διαβόητων «επισυνδέσεων»(!) 

Χωρίς να γίνει λεπτομερής ανάλυση, ας αναφερθούν μόνο τρια (3) βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του «επιτελικού» κράτους:  

α) Άμεση συμμετοχή σ’ αυτό στελεχών απ’ το χώρο της βιομηχανίας (επάνδρωση κυβέρνησης-κράτους) όπως ο Α.ΣΚΕΡΤΣΟΣ, κλπ., πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒ. 

β) Επάνδρωση του «επιτελικού» κράτους με ασυνήθιστο μεγάλο αριθμό μή εκλεγμένων ΝΔ κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, ακόμα και τέτοιων, όπως ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ που στερούνταν ακόμα και τα πιο στοιχειώδη τυπικά προσόντα, και πολλοί άλλοι.

γ) Επάνδρωση του κρατικού μηχανισμού από πληθώρα υπεραντιδραστικών στελεχών ακραίων εθνικιστών-ρατσιστών-φασιστών-Ναζιστών-Χουντο-φασιστών, όπως ο «πανεπιστημιακός»(!) Κυλινδρόμυλων ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, υμνητής της φασιστικής χούντας και θαυμαστής του εγκληματία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κλπ. 

Η φασιστικοποίηση της κοινωνικής ζωής προχώρησε με ραγδαία ταχύτατους ρυθμούς σε ελάχιστο και το πρώτο χρονικό διάστημα: ούτε καν ένα χρόνο απ’ τη διακυβέρνηση της χώρας απ’ την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ανησυχητική αυτή κατάσταση επιβάλλει, ακόμα μια φορά, και καθιστά εντελώς απαραίτητο να απαριθμηθούν έστω μόνο μερικά απ’ τα ως τώρα αντιδραστικά μέτρα και δράσεις που συγκροτούν τη φασιστικοποίηση του συνόλου της κοινωνικής ζωής του τόπου αλλά και το πολύ επικίνδυνο βάθεμά της, που καθιστά αναγκαία μια συντομότατη και ελλιπέστατη καταγραφή: 

1. Τον ίδιο μήνα που εκλέχθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ άρχισε η καθημερινή καταπιεστική αστυνόμευση πολλών περιοχών (Εξαρχείων, κλπ.) οι διαρκείς τρομοκρατικοί έφοδοι των ΜΑΤ σ’ ολόκληρη την πρωτεύουσα, ακολούθησαν πολλές συλλήψεις και βίαιες βάρβαρες δράσεις και επιθέσεις σε βάρος πολιτών (ντόπιων και μεταναστών).  

2. Ακολουθούν βίαιες εκκενώσεις απ’ τα ΜΑΤ καταλήψεων στα Εξάρχεια και στη γύρω περιοχή, που συνεχίστηκαν με εκκενώσεις στην πλατεία Βάθης, την Αχαρνών αλλά και τον τερματισμό της κατάληψη του 5ου Λυκείου στα Εξάρχεια, όπου έμεναν οικογένειες προσφύγων.

3. Ένα απ’ τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα ήταν ο Φασιστικός νόμος, κατάργησης του Πανεπιστημιακού Άσυλου, σημειώνοντας τότε: «η πραγματοποίηση της κατάργησης του Πανεπιστημιακού ΑΣΥΛΟΥ αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση του βαθέματος της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της κοινωνικής ζωής σε ακραίο βαθμό, συμπληρωμένη  με τα διάφορα μέτρα περί «Νόμου και τάξης»,Α» Νο 459, Οκτώβρη 2019, σελ. 1,4)

4. Ολόπλευρη Αστυνομοκρατία, ισχυροποίηση και επέκτασή της με την αφαίρεση του Σωφρονιστικού Συστήματος (φυλακές, κλπ.) απ’ το Υπουργείο Δικαιοσύνης και υπαγωγή του στο διαβόητο Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» (= καταπίεσης του πολίτη) δηλ. στην Αστυνομία.

5. Μέτρα επιστροφής της Παιδείας σε παλιές σκοταδιστικές εποχές απ’ τη νέα αδίστακτη, φανατική «χριστιανο»-ορθόδοξη «καλόγρια» Νίκη ΚΕΡΑΜΕΩΣ, και επίσημη εγκατάσταση χαφιεδο-καμερών στα Σχολεία, αστυνομικο-ασφαλίτικης παρακολούθησης καθηγητών-μαθητών. 

6. Για την αποτελεσματικότερη τρομοκρατική δράση της Αστυνομίας, γίνεται αναδιάρθρωσή της και η Κυβέρνηση επαναφέρει την τρομοκρατική ομάδα «ΔΕΛΤΑ» με την ονομασία «ΔΡΑΣΗ».

7. ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και πυκνώνουν οι βάρβαρες φασιστικές επιθέσεις της Αστυνομίας στους διαδηλωτές φοιτητές που αντέδρασαν στη φασιστική κατάργηση του Πανεπιστημιακού ΑΣΥΛΟΥ, προσαγωγές και συλλήψεις, ξυλοδαρμοί και βασανισμοί δεκάδων φοιτητών, εισβολή της Αστυνομίας σε σχολές, όπως ΑΣΟΕ, και συλλήψεις φοιτητών

8. Ξυλοδαρμοί πολιτών απ’ τα κτηνώδη ΜΑΤ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στους δρόμους της πόλης που έφτασαν ως το βίαιο δημόσιο ξεγύμνωμα (ανδρών-γυναικών) στο δρόμο και το βασανισμό τους («Εφ. Συντακτών» 23-24/11/1019, σελ.82),

9. Βίαιες συλλήψεις προσφύγων και μεταναστών, ξυλοδαρμοί και βασανισμοί.

10. Εισβολές Αστυνομίας σε κατοικίες,  χωρίς ένταλμα και εισαγγελέα, παραβιάζοντας βάναυσα το οικογενειακό Άσυλο

11. ΈΝΤΑΣΗ της καταστολής εργατικών κινητοποιήσεων (εργατών, γιατρών-νοσηλευτών, κλπ)

12. Μαζική απόβαση-εισβολή των ΜΑΤ σε ΧΙΟ-ΛΕΣΒΟ – οξύτατες συγκρούσεις με τους πολίτες αυτών των νησιών, οι οποίοι εκδίωξαν άρον-άρον τα ντροπιασμένα ΜΑΤ απ’ τον τόπο τους, αιματηρές συγκρούσεις στη Ν. Σμύρνη, κλπ.. 

13. Ψήφιση φασιστικού ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ νομοσχεδίου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ διαδηλώσεων και πορειών.

14. Προκλητική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Πρωτομαγιάς και άλλων αντιφασιστικών πορειών για Πολυτεχνείο και επέτειο της δολοφονίας του νεαρού ΑΛΕΞΗ, κλπ..

15. Μόνιμη φίμωση των κρατικών ΜΜΕ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ δραστικός περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

16. Εγκατάσταση και τρομοκρατική δράση της Αστυνομίας ΜΕΣΑ στο χώρο των Πανεπιστημιακών Σχολών, υπαγόμενη κατευθείαν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, πρωτοφανής βία σε βάρος των διαδηλωτών φοιτητών, που παλεύουν για τη ματαίωση της εφαρμογής του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, με τον αδίστακτο φασίστα ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ να «υπόσχεται» μόνιμη και ισχυρότερη φασιστική αστυνομοκρατία στα Πανεπιστήμια.
Με πρόσχημα την Πανδημία COVID-19: 

Φασιστική φίμωση των δημοσιογράφων καθόλη τη διάρκεια της καθημερινής «ενημέρωσης»-παραπληροφόρησης απ’τους ΤΣΙΟΔΡΑ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ-ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ χωρίς τη ζωντανή παρουσία δημοσιογράφων.

17. Απαγόρευση στους δημοσιογράφους να κάνουν ρεπορτάζ στα Νοσοκομεία.

18. Φασιστική φίμωση όλων των Διοικήσεων των Νοσοκομείων σε θέματα ενημέρωσης, όπως αποκάλυψε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΚΑΡΗΣ Α» Νο 465, Απρίλη 2020, σελ 4).

Το ραγδαίο επικίνδυνο βάθεμα της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του συνόλου της κοινωνικής ζωής ήταν, πέρα των άλλων, αναμενόμενο και αναπόφευκτο όταν γνωρίζει κανείς το χαρακτήρα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας: κατεξοχήν κόμμα του μεγάλου κεφαλαίου μα συνάμα και φασιστικό κόμμα με πληθώρα αντιδραστικών στελεχών: ακραίων εθνικιστών-ρατσιστών-φασιστών-Ναζιστών-χουντικών φασιστών, με ολόκληρες στρατιές φασιστοειδών ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ, υμνητών και υπερασπιστών των προδοτικών Ταγμάτων Ασφαλείας, με μια ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ, κλπ.). ΕΠΙΠΛΕΟΝ: το φασιστικό κόμμα της ΝΔ και το Ναζι-φασιστικό της «Χρυσής Αυγής» αποτελούν ΜΟΝΙΜΑ «συγκοινωνούντα δοχεία».

Βαρύτατες ευθύνες φέρουν ΟΛΟΙ όσοι παρουσιάζουν τη ΝΔ ως «δημοκρατικό κόμμα»(!), συγκαλύπτοντας το σαφέστατο φασιστικό της χαρακτήρα, όπως, μεταξύ άλλων, και τα δυο μεγάλα ρεφορμιστικά (ασυνεπή αντιφασιστικά) κόμματα, «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ», με πρωτοπορία το «Κ»ΚΕ  που αρνείται ακόμα και την ύπαρξη της Ναζι-φασιστικής πτέρυγας στη ΝΔ – στάση που αποπροσανατολίζει, διασπά και παραλύει την πάλη των αντιφασιστικών δυνάμεων για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. 

Φασιστικό παρακράτος της ΕΥΠ=ΚΥΠ (ΕΡΕ)
Από τους πρώτους κιόλας 2 μήνες (Σεπτέμβρης 2019) η αντιδραστική κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εγκαινίασε την έναρξη διαμόρφωσης-συγκρότησης του φασιστικού παρακράτος της ΕΥΠ, με το διορισμό του προσωπικού του «σεκιοuριτά» Π.ΚΟΝΤΟΛΕΟΝΤΑ διοικητή της ΕΥΠ και την υπαγωγή της ΕYΠ κατευθείαν στον Πρωθυπουργό, δηλ. στον εαυτό του, μετατρέποντας την ΕΥΠ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΦΕΟΥΔΟ και του στενού του κύκλου.

Ασφαλώς αυτή η περίπτωση της ΕΥΠ παραπέμπει ΕΥΘΕΩΣ στην παλιά ΚΥΠ της Καραμανλικής φασιστικής ΕΡΕ που το παρακράτος της ενεργούσε ως «μακρύ χέρι» του φασιστικού κράτους της Δεξιάς και είχε αποφασιστικά συμβάλει στην εγκαθίδρυση της στρατιωτικο-φασιστικής δικτατορίας των Συνταγματαρχών. 

Το φασιστικό παρακράτος της ΕΥΠ έχει μετατραπεί σε κομματικό παρακράτος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που παρακολουθούσε όχι μόνο τους «ενοχλητικούς» δημοσιογράφους, άλλα και όλους τους αριστερούς-αντιφασίστες, ακόμα και τους εκλεγμένους βουλευτές και αρχηγούς των αντίπαλων πολιτικών κομμάτων, όπως «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25-ΠΑΣΟΚ-Κιν. Αλλαγής.

Αργότερα το 2021 το θέμα της φασιστικής παρακρατικής δράσης της ΕΥΠ έφτασε να γίνει γνωστό και στο εξωτερικό, αρχικά εξαιτίας της παρακολούθησης δημοσιογράφων και στη συνέχεια με την παρακολούθηση του ευρωβουλευτή ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, υποψήφιου πρώτα και μετέπειτα αρχηγού του ΚΙΝΑΛ.

Τώρα ο αδίστακτος αλλά πανικόβλητος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έχει περιέλθει από τις αποκαλύψεις των παρακολουθήσεων-υποκλοπών σε δεινότατη θέση και άρον-άρον έσπευσε σε καρατόμηση των δυο πιο έμπιστων συνεργατών του, του ανιψιού ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και του διοικητή της ΕΥΠ ΚΟΝΤΟΛΕΟΝΤΑ για να «διασωθεί», αποποιούμενος τις ευθύνες του με τον πιο ακραίο βλακώδη τρόπο που θα μπορούσε να υπάρξει σε ανάλογη περίπτωση. Συγχυσμένος και πανικόβλητος ο θρασύτατος Αρχικοριός κραυγάζει, δηλώνοντας «αφοπλιστικά»(!): «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γνωρίζω τίποτε» («ΒΗΜΑ» 7/8/2022, σελ.Α7), ξεφουρνίζοντας τη μεγαλύτερη κοτσάνα της πολιτικής του ζωής (δεν είναι η μόνη), κάτι βλακωδέστερο εκείνου του αμίμητου «αντιστασιακού μωρού»(!) στην κούνια της μητέρας του Μαρίκας στο Παρίσι, που προκάλεσε τα τρανταχτά γέλια του βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ αυτός διερωτόνταν τσιρίζοντας: «τι γελάτε ρε; τι γελάτε ρε; τι γελάτε ρε;»(!!!). Έπεται το κουκούλωμα του μεγάλου σκανδάλου.         
       
     
                                                   ο αιωνίως χασκογελών σταυροπόδι στη Βουλή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: