Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Επιστολή αναγνώστη επ’ αφορμή συνέντευξη του Κύρκου στο Βήμα

Αγαπητοί σύντροφοι,

Με ενημέρωσαν ότι σήμερα στην αστική φυλλάδα Βήμα δημοσιεύεται άρθρο του Λεωνίδα Κύρκου. Είναι γνωστός στους κομμουνιστές ο ρόλος του ως υπηρέτη του κεφαλαίου όπως είναι γνωστός και ο βαθύς και χυδαίος αντιζαχαριαδισμός-αντικομμουνισμός του. Τέτοιος που έφτασε στο σημείο να διαλαλεί μέσω του Παπαχελά ότι “Ευτυχώς που δεν νίκησε η επανάστασή μας!” (“Καθημερινή, 3/12/2006).

Ποιος θα περίμενε όμως ότι σήμερα θα έβρισκα κάτι με το οποίο θα συμφωνούσα με τον Λ. Κύρκο; Διαβάζω την εξής απίθανη δήλωση στο Βήμα: “Μόνον όσοι ονειρεύονται την Αλβανία του Χότζα θα ήθελαν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης”.

Αυτό είναι το μόνο πραγματικό σε μια κατά τα άλλα χυδαία συνέντευξη, παρ' όλο που κι αυτό λέγεται απαξιωτικά.

Κανείς άλλος δε θέλει πραγματικό να σπάσει η Ελλάδα τα δεσμά της εξάρτησης από την ιμπεριαλιστική ΕΕ παρά μόνο οι κομμουνιστές-σταλινιστές που συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξε το επαναστατικό κομμουνιστικό κίνημα και υπερασπίζονται την σοσιαλιστική Αλβανία του Ενβέρ Χότζα.

Όλος ο αστικός κόσμος σήμερα βρίσκεται στην απέναντι όχθη: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, “Κ”ΚΕ, ΣΥΝ και όλοι οι παρατρεχάμενοι (μαζί τους και οι διάφοροι “εξωκοινοβουλευτικοί” και μαοϊκοί) συντάσσονται με την στρατηγική επιλογή του κεφαλαίου για παραμονή της χώρας μας στην ΕΕ, δηλαδή με τη συνέχιση της εξάρτησης.

Μες στον αντικομμουνισμό του ο Κύρκος είπε και μια αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: