Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ -ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Η κυβέρνηση υπηρέτης των επιλογών της τριπλής κατοχής Κομισιόν-ΕΚΤ-ΔΝΤ, την ίδια στιγμή που συνεχίζει την πολιτική της απόλυτης εξαθλίωσης της εργατικής τάξης και της φτωχολογιάς, προκαλεί με την ανάπτυξη ιδιαίτερων διμερών σχέσεων με την κυβέρνηση του φασιστικού κράτους του Ισραήλ.

Η πρόσφατη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στο Τελ Αβίβ φέρνει την επίσκεψη αστραπή του Νετανιάχου στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, για να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της συνεργασίας σε θέματα ‘’Τουρισμού, Γεωργίας, Εμπορίου και Τεχνολογίας’’. Στην πρόσφατη επίσκεψή του ο Γ. Παπανδρεέου είχε το θράσος ‘’να επαινέσει την πρόσφατη απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης για χαλάρωση του αποκλεισμού της Γάζας, τονίζοντας, ωστόσο, ότι μια σειρά μέτρων από εδώ και έπειτα είναι απαραίτητα για την οριστική λύση του προβλήματος’’ (ΑΠΕ 22/07/2010).

Μπίζνες με το φασιστικό προτεκτοράτο των ΗΠΑ, που συνεχίζει να διεξάγει μια συστηματική γενοκτονία ενάντια στους Παλαιστίνιους, που οδηγεί το λαό της Γάζας στην πείνα και εμποδίζει κάθε είδους ανθρωπιστική βοήθεια, τροφή, φάρμακα, υλικά για την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σπιτιών, σχολικά υλικά, κλπ. να φτάσουν στους βασανισμένους ανθρώπους (περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους σε μια λωρίδα που έχει μήκος 40 χιλιόμετρα και είναι 6 χιλιόμετρα πλατιά). Αυτή είναι ‘’η χαλάρωση των μέτρων’’, που δηλώνεται αναίσχυντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αμερικάνων ιμπεριαλιστών για το κράτος τρομοκράτη τους, στη Μέση Ανατολή.

Η χρεοκοπημένη Ελλάδα από την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και κλοπή-σκάνδαλα και ρεμούλες των πολιτικών εκφραστών της ντόπιας αστικής τάξης, δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία για οποιαδήποτε συνεργασία με το φασιστικό κράτος του Ισραήλ, μια συνεργασία βουτηγμένη στο αίμα του Παλαιστινιακού λαού και ανώφελη για τη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Η οικονομία του μιλιταριστικού Ισραήλ είναι γνωστό πως είναι αμιγώς πολεμική, συμπληρωματική αυτής των ΗΠΑ και είναι πρόσφατη η ανάμνηση πριν 4 χρόνια της τεράστια τοξικής πυρκαγιάς που μόλυνε από το Σούνιο όλη την Αττική, σε εταιρεία παράνομα αδειοδοτημένη, τάχατες παραγωγής χρωμάτων και στην ουσία καθαρά χημικής πολεμικής βιομηχανίας ( Ισραηλινή εταιρεία ΧΥΜΑ Α.Ε, ατύχημα του Ιούλη του 2006).

Στηρίζουμε το αίτημα του Παλαιστινιακού λαού, όλων των Αραβικών λαών, και όλων των προοδευτικών δυνάμεων για διεθνή απομόνωση και το σταμάτημα κάθε βοήθειας-συνεργασίας προς το Ισραήλ.

Οι ‘’νέες τεχνολογίες’’ της συνεργασίας είναι μέρος της πολεμικής βιομηχανίας του Ισραήλ και σκοτώνουν αθώα παιδιά και καταστρέφουν το περιβάλλον, η ‘’τουριστική συνεργασία’’ είναι η παραπέρα χρησιμοποίηση των ελληνικών λιμανιών για μεταφορά αμερικάνικων όπλων συνέχισης της γενοκτονίας.

Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού, να συγκροτήσει το δικό του κράτος μέσα σε ασφαλή σύνορα, να ανακτήσει τις περιοχές του που έχουν καταληφθεί από το Ισραήλ και να αποζημιωθεί για όλων των ειδών τις βαρβαρότητες που έχει υποστεί.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην παρουσία του Νετανιάχου, ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση που προκαλεί με τις ενέργειές της, ακόμη παραπέρα το λαό μας.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ !

Κίνηση για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ του ΚΚΕ 1918-55

15-8-1010

Δεν υπάρχουν σχόλια: