Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ιστορικό Γράμμα Νίκου Ζαχαριάδη - μαχητικό πανεθνικό-πατριωτικό εγερτήριο σάλπισμα κατά των φασιστών επιδρομέων

Το υπερήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στους Ιταλούς Φασίστες επιδρομείς

ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο φασισμός του Μουσολίνι χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και εξανδραποδίσει. Σήμερα όλοι οι έλληνες παλαίβουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλαίβει αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στο φασισμό του Μουσολίνι. Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Κάθε πράκτορας του φασισμού πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα. Στον πόλεμο αυτό που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά, όλοι μας πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη. Έπαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση και από κάθε εκμετάλλευση, μ’ ένα πραγματικό παλλαϊκό πολιτισμό.

Όλοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της. Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στέκουν στο πλευρό μας.

Αθήνα 31 του Οχτώβρη 1940

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ


Οι 4 προτάσεις του σ. Ζαχαριάδη

«Μαζί με το γράμμα αυτό ο σ. Ζαχαριάδης έβαλε 4 όρους στη διχτατορία του Μεταξά:

1) Αυτή η γραμμή του γράμματος θα ισχύει μέχρι το τέλος του πολέμου. 2) Να βγει ο «Ριζοσπάστης». 3) Να δοθεί γενική αμνηστία. 4) Όποιος δε συμφωνεί με τη γραμμή του γράμματος αυτού, θα διαγράφεται από το ΚΚΕ». («ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ», σελ. 192, εκδοτικό της ΚΕ του ΚΚΕ, 1952)


Σύντομη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΚΡΙΒΩΣ στη βάση αυτής της μαρξιστικής επαναστατικής γραμμής (=ΜΟΝΗΣ υπαρκτής) του Ιστορικού Γράμματος των ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΚΚΕ και των ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ-ΣΤΑΛΙΝ στηρίχτηκε, οργανώθηκε και αναπτύχθηκε η Εποποιία της ΕΑΜΟ-ΕΛΑΣίτικης Αντίστασης, που συνέδεε-συνδέει στενότατα (με παραδειγματική σαφήνεια) τον ένοπλο εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: «έπαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση και από κάθε εκμετάλλευση, μ’ ένα πραγματικό παλλαϊκό πολιτισμό» – επαναστατική γραμμή που εγκατέλειψε ΠΛΗΡΩΣ η δεξιά οπορτουνιστική ηγεσία ΣΙΑΝΤΟΥ, ΠΡΟΔΙΝΟΝΤΑΣ έτσι το επαναστατικό κίνημα μ’ αποκορύφωμα την παράδοση των όπλων στον Αγγλικό ιμπεριαλισμό και τη ντόπια μοναρχοφασιστική Αντίδραση (ΒΑΡΚΙΖΑ). ΟΛΕΣ οι Συμφωνίες ήταν ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και ΔΕΝ ήταν απλά «λάθη», όπως ισχυρίζεται η προδοτική σοσιαλδημοκρατική Χρουστσοφική-Τροτσκιστική ηγεσία των αντισταλινικών-αντιζαχαριαδικών ΠΑΠΑΡΗΓΟ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟ-ΜΑΪΛΗΔΩΝ («λάθη, όπως οι συμφωνίες του Λιβάνου, της Καζέρτας και της Βάρκιζας» «Ρ» 7/10/2012, σελ. 16).

Τα αντιμαρξιστικά και πρωτίστως φιλο-ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ μυθεύματα περί «Β’ Παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού πολέμου»(!) της σημερινής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ και των ΤΡΟΤΣΚΥ-Τροτσκιστών βρέθηκαν ΑΜΕΣΑ και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ (αντικειμενικά και υποκειμενικά κατ’ επιλογή τους) στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ της Χιτλερικής Ναζι-φασιστικής ιμπεριαλιστικής Γερμανίας και του επιθετικού ιμπεριαλιστικού Άξονα ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΡΩΜΗ-ΤΟΚΙΟ.

Μετά από αυτά – πέραν της παροιμιώδους αγραμματοσύνης του σε βασικά ζητήματα των Κοινωνικών Επιστημών – είναι απύθμενο το θράσος του Μ.ΜΑΪΛΗ, σοσιαλδημοκράτη Χρουστσοφικού-Τροτσκιστή φερέφωνο της αντιδραστικής αστικής τάξης, που επιτίθεται οργισμένα σε ΚΚΕ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, επειδή τη χαρακτήρισαν «ξενόδουλη από γεννησιμιού της» («Ρ»7-8/1/2012, σελ. 13) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ φιλο-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ με τα περί «Β’ Παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού πολέμου»(!) μυθεύματα και την υπεράσπιση της φιλο-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ πράξης μετονομασίας (10 Νοέμβρη 1961) του ”STALINGRAD” σε “VOLGOGRAD”, όταν παρουσιάζει προκλητικότατα και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ το χαφιέ-προδότη και πράκτορα της Ιντέλιτζενς Σέρβις ΣΙΑΝΤΟ, ο οποίος ΤΑΧΑ «υπήρξε από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές της πολιτικής του ΔΚΚ στη διάρκεια της Κατοχής» («Ρ» 11-12/1/2020, σελ. 20 και 21) δηλ. διαφημίζει τον ομοϊδεάτη του ΣΙΑΝΤΟ ως «αυθεντικό εκφραστή» (!) της επαναστατικής μαρξιστικής πολιτικής γραμμής της Γ’ Κομμουνιστικής Διεθνούς και των ΣΤΑΛΙΝ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, παρόλο που το επαναστατικό ΚΚΕ 1918-’55 τον κατάγγειλε ως προδότη, ενώ οι Χρουστσοφικοί σοσιαλδημοκράτες του «Κ»ΚΕ τον αποκατέστησαν. Αναμενόμενες αντικομμουνιστικές Μαϊλειες τροτσκιστικές σχιζοφρενικές ΠΑΛΑΒΡΕΣ, ενός ξετσίπωτου λακέ του κεφαλαίου και πιστού μαντρόσκυλου της ξενόδουλης αντιδραστικής αστικής τάξης που έχει αναλάβει εργολαβικά, εδώ και χρόνια, να την «ΞΕΠΛΕΝΕΙ» συστηματικά απ’ τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ δυο αιώνων, μιλώντας για «λεγόμενη προδοσία του έθνους από την αστική τάξη» («Ρ» 7-8/1/2012, σελ.13).

Κλείνοντας, δεν είναι περιττό να υπενθυμιστεί, ότι με τέτοιες τροτσκιστικές θέσεις oι σημερινοί Χρουστσοφικοί σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ θα είχαν εκδιωχθεί-ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ απ’ το επαναστατικό ΚΚΕ για να βρεθούν στα πολυπληθή αντισταλινικά-φιλο-ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ τροτσκιστικά γκρουπούσκουλα της Κατοχής, που με πρόσχημα την πάλη κατά του δήθεν «εκφυλισμένου εργατικού κράτους»(!) αγωνίζονταν για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Διχτατορίας του Προλεταριάτου και την καταστροφή της σταλινικής σοσιαλιστικής-κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης, γεγονός, που σε εκείνη την πολύ κρίσιμη ιστορική στιγμή κατά τη διάρκεια του πολέμου, θα ήταν το καλύτερο δώρο για τους ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ Ναζι-φασίστες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Lee μας βοήθησε πρόσφατα με ένα δάνειο που χρησιμοποιήσαμε για να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. Η διαδικασία ήταν καταπληκτική! Ήταν συχνά σε επαφή μαζί μας για να κάνει check in και να μας ενημερώνει για το τι συνέβαινε κατά την αποπληρωμή του δανείου μας. Ήταν φιλικός και προσιτός και πάντα ικανός να ξεκαθαρίσει τις ερωτήσεις που είχαμε. Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον Ben !!
Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο δανείου Ben Lee
247officedept@gmail.comWhats-App: + 1-989-394-3740