Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Εγκληματική η στάση της Κυβέρνησης «αντιμετώπισης» της Πανδημίας

 Πλήρης κατάρρευση των Δημόσιων Νοσοκομείων-κατασυκοφάντηση της νεολαίας

Θρασύτατοι «ξεσαλωμένοι» γκεμπελίσκοι: Μητσοτάκης-Τσιόδρας-Μαγιορκίνης-Πέτσας-Χαρδαλιάς-Κοντοζαμάνης-Κικίλιας που φιμώνουν και ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ καθημερινά τους χιλιάδες γιατρούς-νοσηλευτές

Αυξάνονται οι ΝΕΚΡΟΙ: αναμένοντας «εναγωνίως» την επανάληψη απ’ την Κυβέρνηση των ΜΑΚΑΒΡΙΩΝ Χιτλερικών Ναζι-φασιστικών «Συναυλιών» να τους συνοδεύσουν στον ΤΑΦΟ a la HITLER στα KZ Auschwitz, κλπ.

Παρόλο που η Πανδημία του COVID-19 κατέδειξε την ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της νεο-φιλελευθέρης οικονομικής πολιτικής μα και ΕΠΙΠΛΕΟΝ του ξεπερασμένου εκμεταλλευτικού συστήματος της ατομικής Ιδιοκτησίας που βασίζεται στο ΚΕΡΔΟΣ: επειδή αποδείχτηκε στην πράξη ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την Πανδημία COVID-19, η αντιδραστική κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ συνεχίζει την εφαρμογή της πιο ακραίας καταστροφικής αυτής πολιτικής, που κατέστρεψε τελείως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με τα Νοσοκομεία να βρίσκονται σε πλήρη κατάρρευση.

Είναι πασίγνωστο ότι η εφαρμογή της ακραίας νεο-φιλελευθέρης οικονομικής πολιτικής απ’ την Κυβέρνηση Μητσοτάκη όξυνε αναπόφευκτα ΟΛΑ τα ήδη υπαρκτά προβλήματα – και μάλιστα στο έπακρο, προπαντός εκείνα στον τομέα της Υγείας, που εδώ ενδιαφέρει. Κι’ αυτό επειδή ο κεντρικός πολιτικο-οικονομικός στόχος αυτής της πολιτικής – πέραν του Κέρδους – είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, μεταξύ άλλων (Παιδεία, Συγκοινωνίες, κλπ.) του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με οποιαδήποτε μορφή και η κατάργηση-καταστροφή του (μείωση χρηματοδότησης, κλείσιμο Νοσοκομείων, μείωση εργαζομένων γιατρών-νοσηλευτών, κλπ.), προς όφελος της αύξησης των Κερδών των Ιδιωτικών Κλινικών από τους φόρους του λαού.

Έτσι η χώρα βρέθηκε εντελώς ανοχύρωτη και στο πρώτο και στο τωρινό δεύτερο ισχυρότερο κύμα Πανδημίας με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε πλήρη κατάρρευση, σ’ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ψευδέστατη εικόνα που φιλοτεχνεί η Κυβέρνηση. Η κυβέρνηση διαψεύδει καθημερινά, μόνιμα και συστηματικά, τους χιλιάδες γιατρούς-νοσηλευτές που πάντα έδιναν-δίνουν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφικής κατάστασης στα Δημόσια Νοσοκομεία, ζητώντας να λυθούν τα πολλά κρίσιμα προβλήματα των Νοσοκομείων για να αντιμετωπιστεί η Πανδημία COVID-19.

Οι γιατροί-νοσηλευτές, κλπ. των Δημόσιων Νοσοκομείων – που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης κατά της Πανδημίας και σε σφοδρότατη και διαρκή αντιπαράθεση με τα ΨΕΥΔΗ της Κυβέρνησης – απαίτησαν απ’ την αρχή και απαιτούν: 1. ενίσχυση και επέκταση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, 2. προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (γιατροί- νοσηλευτές, κλπ.) και όχι επικουρικούς, 3. εκπαίδευση γιατρών-νοσηλευτών για COVID-19, 4. επαρκή εξοπλισμό των Δημόσιων Νοσοκομείων με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά υλικά, ενώ συμπληρωματικά απαιτούν τη λύση δυο κλαδικών αιτημάτων: α. πληρωμή των υπερωριών, β. ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά. Αντί της ικανοποίησης αυτών των αιτημάτων, που ΟΛΑ συνδέονται με την αντιμετώπιση της Πανδημίας, στις κινητοποιήσεις τους η κυβέρνηση απάντησε επανειλημμένα με βάρβαρες επιθέσεις της Αστυνομίας.

Αφού η Κυβέρνηση αρνήθηκε και ΑΡΝΕΙΤΑΙ τη λύση αυτών των προβλημάτων, είναι επομένως εκείνη που έχει την αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ αυτής της εγκληματικής-δολοφονικής πολιτικής που συνεχίζεται, έχοντας ως άμεσους συνένοχους τις κυβερνητικές μαριονέτες Τσιοδρο-Μαγιορκίνηδες αλλά και ολόκληρη την αυτο-διασυρόμενη και καλοπληρωμένη «Επιστημονική Επιτροπή», που: 1. συγκαλύπτει τα κολοσσιαία προκλητικότατα κυβερνητικά ΨΕΥΔΗ, 2. στηρίζει την εγκληματική πολιτική καταστροφής του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, μ’ αποτέλεσμα την τραγική αύξηση των θανάτων, 3. βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τους δεκάδες χιλιάδες ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, μια «Επιτροπή» στην οποία ταιριάζουν οι στίχοι του μεγάλου κομμουνιστή ποιητή ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ:

«Καί σύ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, και σύ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι

της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!». ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

Η αντιδραστική κυβέρνηση Μητσοτάκη του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (Βορίδης-Γεωργιάδης-Πλεύρης-Κύρτσος-Τζαβέλλα κλπ.) έχει στήσει έναν τεράστιο πρωτοφανή μηχανισμό προπαγάνδας a la Joseph Goebbels με κύριους πρωτοστάτες τους θρασύτατους «ξεσαλωμένους» γκεμπελίσκους: Μητσοτάκη-Τσιόδρα-Μαγιορκίνη-Πέτσα-Χαρδαλιά-Κοντοζαμάνη-Κικίλια, κλπ., που στηρίζεται στα χρυσοπληρωμένα Ιδιωτικά Κανάλια (20.000.000 και πλέον Ευρώ) αλλά και στα 3 κρατικά (ΕΡΤ1-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3) με στρατιές ψευταράδων ολκής και καλοπληρωμένων άθλιων δημοσιογραφίσκων απ’ τους φόρους του εξαθλιωμένου λαού με κεντρικούς ΣΤΟΧΟΥΣ: 1. μια εθνικιστικο-ρατσιστικο-φασιστική πλύση εγκεφάλου του λαού (περί «ελληνικού παραδείγματος για όλο τον κόσμο»(!), κλπ.), 2. καθημερινή νυχθημερόν προκλητικότατη εξοργιστική διαστρέβλωση μέχρι άρνηση της πραγματικά καταστροφικής κατάστασης από την Πανδημία και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής στάσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη μα και όλων των τομέων της οικονομικο-κοινωνικο-πολιτιστικής ζωής, 3. φασιστική ΦΙΜΩΣΗ των δημοσιογράφων, 4. φασιστική ΦΙΜΩΣΗ και καθημερινή ΔΙΑΨΕΥΣΗ των γιατρων-νοσηλευτών των Δημόσιων Νοσοκομείων, που αποκαλύπτουν και δίνουν την πραγματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ κατάσταση στα Νοσοκομεία και την πλήρη κατάρρευσή τους.

Ο αιωνίως χασκογελών, γελοίος και ανίκανος μα πρωτίστως αντιδραστικός πρωθυπουργός της κυβέρνησης του φασιστικού κόμματος της ΝΔ αποθρασυμένος με απύθμενο θράσος έχει επανειλημμένα κατασυκοφαντήσει τη νεολαία, ισχυριζόμενος συνεχώς ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ, ότι η βασική αιτία της διασποράς είναι τάχα η «διασκέδαση των νέων»(!), δηλ. η ανύπαρκτη διασκέδαση των χιλιάδων άνεργων νέων που δεν έχουν καθόλου χρήματα για διασκέδαςη και εκείνων που δουλεύουν μέρα-νύχτα «ψωμοζώντας». Επιπλέον οι νέοι είναι εκείνοι που πηγαίνουν συνωστισμένοι στα Σχολεία και εκείνοι που συνωστίζονται στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς (ΜΜΜ) «σαρδελοποιημένοι», ενώ η Κυβέρνηση ΑΡΝΕΙΤΑΙ συστηματικά τόσο τις βασικές αιτίες της διασποράς του Κορονοϊου όσο και τη ΛΗΨΗ των αναγκαίων μέτρων για την απάλειψη των βασικών εστιών που αποτελούν συνάμα τις κύριες αιτίες της διασποράς του COVID-19. Αυτές είναι:

1) τουρισμός χωρίς μέτρα,

2) συνωστισμός στο χώρο των εργοστασίων και στους τόπους δουλειάς, χωρίς μέτρα,

3) συνωστισμός στα Σχολεία με 27-30 μαθητές, και το διαβόητο ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ να προτείνει 25 μαθητές ανά τάξη: «στις 29 Αυγούστου ο Γκ. Μαγιορκίνης σε ανάρτησή του ισχυρίστηκε μέσω σχεδιαγραμμάτων πως μια σχολική τάξη των 25 μαθητών δεν αποτελεί σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο για τη διασπορά του Κορονοϊου απ’ ότι μια τάξη των 15 μαθητών» («Εφ.Συντακτών» 26-27/9/2020, σελ.18), με την κυβέρνηση να ενδιαφέρεται μόνο για την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, να μην παίρνει κανένα μέτρο και να μην έχει ικανοποιήσει κανένα απ’ τα αιτήματα των μαθητών: : 1) δωρεάν μάσκες στα σχολεία, 2) δωρεάν τεστ Κορονοϊού, 3) προσλήψεις περισσότερων καθηγητών και προσωπικού καθαριότητας, 4) μείωση μαθητών ανά τάξη (15-16), 5) δωρεάν μεταφορά στα Σχολεία με ολιγάριθμους μαθητές, 6) όχι κάμερες στα Σχολεία, κλπ. Τρία υπουργεία (μαζί με το Παιδείας της κορακο-ντυμένης ΚΕΡΑΜΕΩΣ) – πέρα από ότι ξόδεψαν 6.000.000 Ευρώ για άχρηστες μάσκες-φουστανέλες, που πλήρωσε ο λαός – δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν οι μάσκες στα Σχολεία.

4) η «σαρδελοποίηση»-«παστοποίηση» καθ’ όλο το 24ωρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), που εκμηδενίζει εντελώς το μέτρο της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ (1,5-2 μ) αλλά και του μέτρου της ΜΑΣΚΑΣ σε μεγάλο βαθμό. Αντί να αγοραστούν κατάλληλα λεωφορεία για τη Δημόσια Συγκοινωνία, πάρθηκαν ακατάλληλα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, χωρίς αερισμό (με κλειστά παράθυρα) με στόχο την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Συγκοινωνίας.

5) συνωστισμός σε Γηροκομεία, χωρίς μέτρα και έλεγχο, με τους θανάτους να έχουν εκτοξευτεί στα ύψη (=πολιτική ανοσίας της αγέλης),

6) Ψυχιατρεία,

7) Φυλακές,

8) δομές προσφύγων, και όποιες άλλες ομαδικής ζωής, κλπ. για τις οποίες η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει πάρει κανένα απολύτως μέτρο.

Ήταν και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ λαθεμένη η πολιτική του συνόλου των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης: «βάζουμε πλάτη»(!) δηλ. ΣΤΗΡΙΞΑΝ τα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ καταστροφικά σχέδια της Κυβέρνησης «αντιμετώπισης» του Κορονοϊου, που οδήγησαν στην πλήρη διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας ΑΝΤΙ να ενταθεί η πάλη και πίεση στην Κυβέρνηση με τη ΣΤΗΡΙΞΗ στην ΠΡΑΞΗ με μαζικές μαχητικές λαϊκές κινητοποιήσεις όσων βρέθηκαν σε σκληρή και σφοδρότατη αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση και στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης: δηλ. τους χιλιάδες ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ των Δημόσιων Νοσοκομείων και τους ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ μαθητέςκαταλήψεις που τις «έσπασαν» τα κόμματα με πρωτοστάτες «Κ»ΚΕ-«Κ»ΝΕ.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό έτρεμε η αντιδραστική κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία που θα γονάτιζε την κυβέρνηση και θα την οδηγούσε σε ήττα, η οποία, προς το παρόν, δυστυχώς χάθηκε απ’ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των «Κ»ΚΕ-«Κ»ΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: