Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Πρωτοφανής φασιστική βαρβαρότητα-κτηνωδία, ρατσιστικό αμόκ και λιντσάρισμα 2 μεταναστών εργατών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVGyYq02D4dz_k0u-bXYbIT5ff6Qm_oDO0IZxvICtF7nD_JNm6R0gEK8bNiM3U8tmg2gNdMaF9O8CzOcbyYwZqSfY-7kTD4_obgUgVitLTNClppIk0f3Kx9yRIwJaxbaCGkot7Sw/s400/PATRIS+1,+19-06-2009.bmp

Η άγρια ρατσιστική εκστρατεία κατά των μεταναστών εργαζομένων κορυφώνεται αυτές τις μέρες κατά πρώτο με το μαζικό κυβερνητικό φασιστικό πογκρόμ σε βάρος τους και κατά δεύτερο με το λιντσάρισμα τέλη του δεύτερου 10ημέρου του Ιούνη (18/6) δυο μεταναστών εργατών από το Μπαγκλαντές στη Νέα Μανωλάδα της Ηλίας.

Δυο φασιστικά κτήνη έλληνες αγρότες, με πρόσχημα ότι 2 μετανάστες εργάτες από το Μπαγκλαντές είχαν κλέψει ίσως αρνιά απ’ τα κοπάδια τους, αντί να καταγγείλουν το συμβάν (φανταστικό ή πραγματικό) στην αστυνομία, συνέλαβαν τους δυο εργάτες και τους λυντσάρισαν με πρωτοφανή φασιστική βαρβαρότητα, ξυλοκοπώντας τους άγρια (γροθιές, κλωτσιές, ξύλινα ρόπαλα, κλπ.) και βασανίζοντάς τους.

Δεν σταμάτησαν όμως σ΄ αυτά. Τα δυο ανθρωπόμορφα κτήνη προχώρησαν παραπέρα. Αφαίρεσαν τα πράγματά τους και τους έβγαλαν τα ρούχα, στη συνέχεια τους έδεσαν με σκοινιά στο πίσω μέρος δίκυκλης μοτοσικλέτας και οδηγώντας την, τους έσυραν, μέρα μεσημέρι, πολλές εκατοντάδες μέτρα στους δρόμους του χωριού Νέα Μανωλάδα, διαπομπεύοντάς τους με τον πιο βάρβαρο και αισχρό τρόπο, προκαλώντας σοκ στα μάτια των κατοίκων του χωριού που δυστυχώς ανέχθηκαν αυτή την ασύλληπτη βαρβαρότητα, που θα μείνει μαύρη παντοτινή κηλίδα για τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος της περιοχής Βουπρασίας, παρά τη φραστική καταδίκη και τη σωστή παραδοχή ότι «χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν καμιά καλλιέργεια, αφού τα ελληνόπουλα δεν ασχολούνται με τη γεωργία», δικαιολογεί ουσιαστικά το ακραίας μορφής και πρωτοφανούς βαρβαρότητας συμβάν, λέγοντας ότι «αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες»!!!  Η αστυνομία από την πλευρά της, όταν ειδοποιήθηκε, συνέλαβε τόσο τους δράστες όσο και τα δυο θύματα εργάτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: