Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ένταση της επίθεσης ξένου-ντοπιου κεφαλαίου - Επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια κυβέρνησης-Τρόϊκα - Αύξηση της φορολογίας, νέες μαζικές απολύσεις και αύξηση της ανεργίας

Κάθε φορά που οι εκπρόσωποι της Τρόϊκα βρίσκονται στην Αθήνα σκηνοθετούν με την υποτακτική σ’ αυτούς κυβέρνηση Σαμαρά επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια «διαφωνιών», «αντιστάσεων», κλπ. προς εξαπάτηση των πλατιών λαϊκών μαζών για να αποκρύψουν το δυνάμωμα της επίθεσής τους στα ταξικά συμφέροντα της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.

Όμως η ολόπλευρη επίθεση ξένου-ντόπιου κεφαλαίου εντείνεται συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα, μ’ αποτέλεσμα να χειροτερεύει καθημερινά η κατάσταση της εργατικής τάξης και των πλατιών λαϊκών μαζών, να βαθαίνει ολοένα και περισσότερο το προτσές της απόλυτης εξαθλίωσης του Προλεταριάτου.

Έτσι συνεχίστηκε και τώρα η αύξηση των τεράστιων φορολογικών βαρών, το χαράτσι της ΔΕΗ μονιμοποιείται, αναμένονται νέες απολύσεις 15000, με τη μαζική ανεργία να έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και εκείνη της Νεολαίας να έχει κατά πολύ ξεπεράσει το 62%, ενώ οι τιμές των μαζικών ειδών διατροφής αυξάνονται διαρκώς.

Χέρι-χέρι με την απόλυτη εξαθλίωση των εργαζομένων κινείται και η αστυνομική τρομοκρατία και οι βάρβαρες επιθέσεις της αστυνομίας στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που βαθαίνουν τη φασιστικοποίηση με πρωτοφανείς επιθέσεις Αστυνομίας-«Χρυσαυγιτών» ναζι-φασιστών στους ξένους εργαζόμενους μ’ αποκορύφωμα την προκλητικότατη δολοφονική αιματηρή επίθεση των θρασύδειλων ρατσιστών φασιστικών αποβρασμάτων «τσιφλικάδων» της Μανωλάδας σε βάρος των «δουλοπάροικών» απ’ το Μπαγκλαντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: